Üdvözöljük

nevezes

Az első napi eredmények letölthetők az EREDMÉNYEK menüpontból!

Szerenkénti döntők EREDMÉNYE

 

Közeledik a verseny amit bizonyít a berérkezett nevezések száma!

 

A hazai versenyzőkön kívül 10 nemzet (CRO, GER, SLO, FIN, AUT, GBR, UKR, RUS, SVK, ISL) sportolói küldték el nevezésüket. A férfi versenyen 40, a nőin 71 indulóra számíthatunk.

 

A verseny a Körcsarnokban (Hotel Aréna mellett) kerül megrendezésre. Szombaton (13-án) délelőtt 10,00 órákor a serdülő és ifjúsági korosztály, délután 15,30 órakor a felnőtt korosztály versenyei kezdődnek. A szerenkénti döntőkre vasárnap (14-én) 10,30-kor kerül sor.

 

 


 

Idén jubileumi 10. alkalommal rendezzük meg az egyik legrangosabb magyarországi tornaversenyt a budapesti Körcsarnokban.

 

A 10. Jubileumi Kanyó Éva Emlékversenyen, 2012. október 13-14-én a legjobb magyar tornászok mellett várhatóan 14 külföldi ország versenyzői is részt vesznek.

A versenysorozat 2003-ban indult a fiatalon elhunyt magyar bajnok tornásznő, Kanyó Éva emléke előtt tisztelegve.

A versenyt a névadó válogatott tornásztársa, Újszigeti Katalin ötletére először Kanyó Éva egyesülete a Központi Sportiskola tornaszakosztálya rendezte meg.

A hazai és külföldi nevezők növekvő száma az évek során szükségessé tette, hogy az egyre nagyobb szabású verseny anyagi feltételeinek biztosítása, a gondosabb előkészítés és lebonyolítás érdekében létrehozzuk a Kanyó Éva Alapítványt. Az idei, több korosztályos versenyre mintegy 120 tornászt várunk 14 országból.

A versenyről a sajtón kívül több televíziós társaság is tudósít, s akárcsak tavaly,
a DIGI Sport kb. 70 perces közvetítést ad.

A győztesek és a helyezettek – támogatóik jóvoltából – értékes ajándékokat kapnak.

A versenyre idén is kilátogatnak világhírű hazai és külföldi olimpiai-és világbajnokok.